Ντροπή για το "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του extra3 στις 27/04/2011

Ήμουν ένας από τους ποιο φανατικούς του δελτίου αυτού που το παρακολουθούσα από τις πρώτες μέρες που άρχισε να παίζει στην τηλεόραση. Όμως με αυτό που έγινε την Τετάρτη 27/04 της εβδομάδας που μας πέρασε πλέον δεν θα είμαι από τους φανατικούς.

Ποιο συγκεκριμένα στην εκπομπή έπαιζαν όπως και την Πέμπτη 28/04 ένα video το οποίο μάλιστα το έδειχναν με την στάμπα του σταθμού δηλαδή ένδειξη οτι το παίζουν κατ'αποκλειστικότητα. Στο video ήτανε ο γνωστός συνδικάλιστής της ΔΕΗ κ. Φωτόπουλος που είχε μπεί στο γραφείο του προέδρου της ΔΕΗ και φώναζε για θέματα των εργαζομένων.

Επίσης ο κος. Παπαγιάννης έλεγε οτι το video το κατέγραφε κάποιος από πίσω με κινητό για να το βγάλουν στα κανάλια και να υπάρχουν διαροές στα ΜΜΕ κτλπ.

Αργότερα μετά από ψάξιμο στο διαδύκτιο και συζήτηση με μερικά άτομα διαπιστώσαμε όλοι οτι το ίδιο video που παίχτηκε στην εκπομπή και μάλιστα δεν μας ανέφεραν καν αν είναι πρόσφατο ή παλαιό το περιστατικό που κατέγραφε, το εντοπίσαμε στο διαδυκτιακό ιστότοπο youtube.

Το βίντεο μπορείτε να το βρείτε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=En_3rICinMQ

Αυτό που με απογοήτευσε ακόμη περισσότερο είναι οτι το εν λόγω βίντεο είναι uploaded στο youtube από το 2009. Στην συνέχεια της εκπομπής ο Παπαγιάννης έδειξε και video νεώτερης ημερομηνίας που ο κ. Φωτόπουλος είχε πάει μέσα στο γραφείο της υπουργού κας. Μπιρμπίλη και φώναζε και εκεί για θέματα των εργαζομένων.

Κατ'αυτόν τον τρόπο με έκανε σαν τηλεθεατή να νομίζω οτι τα 2 περιστατικά έγιναν πρόσφατα ως ένδειξη διάλυσης της κυβέρνησης όπως έλεγε ποιο μετά.

Αργότερα είπε λοιπόν οτι με αυτά που γίνονται που πρόεδροι και υπουργοί κάθονται σούζα μπροστά σε συνδικαλιστές έχει διαλυθεί όλη η κυβέρνηση. Δεν ξεχνάω όμως όταν νίκησε το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009 που τότε έδινε διορία προσαρμογής στο ΠΑΣΟΚ και δεν έλεγε ούτε για διάλυση ούτε για τίποτε, παρά μόνο για τα χάλια που μας άφησε η ΝΔ.

Καλό θα είναι λοιπόν αγαπητέ κε. Παπαγιάννη όταν θα δημοσιεύετε video να αναφέρετε όσο είναι δυνατόν και τις πηγές από τις οποίες τα πήρατε. Αν είναι έτσι να βρίσκουμε κάτι διαδυκτιακά και να λέμε να ορίστε το μισό θέμα της ημερίσιας εκπομπής μας είναι το video ε τότε λυπάμε αλλά τέτοια δουλειά την κάνω και εγώ.

Κρίμα γιατί πίστευα πως είσασταν από τους τελευταίους δημοσιογράφους που απέμειναν στην ελληνική τηλεόραση για να βγάλετε τα άπλυτα του σάπιου κράτους και να ξεκουκουλώσετε τις λαμογιές που γίνονται. Και ναί δεν είμαι δημοσιογράφος και δεν θα σας πώ τι θα κάνετε στην εκπομπή σας, όμως με απογοητεύσατε οικτρά και κάπου ήθελα να τα πώ και εγώ.

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+