Λίγοι πήγαν Βίσση… πώς να ζήσει!

Περίπου 4.500 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να ακούσουν την Άννα Βίσση στην συναυλία για τον Ερασιτέχνη. Δυσαρέσκεια για την προσέλευση, το σχόλιο της τραγουδίστριας.

Λιγότεροι από 5.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου για να παρακολουθήσουν την συναυλία για την «διάσωση» του Ερασιτέχνη, στην οποία κεντρικό πρόσωπο είναι η Άννα Βίσση.

Οι «πράσινοι» δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και όπως είναι λογικό, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την σημερινή συναυλία, δεν θα καλύψουν τις… μεγάλες τρύπες και τα χρέη που υπάρχουν στον σύλλογο.

Την μικρή προσέλευση του κόσμου σχολίασε και η Άννα Βίσση όταν βγήκε στην σκηνή λέγοντας: «Είμαστε πιο λίγοι σήμερα... Δεν πειράζει. Η Ελλάδα περνάει δύσκολα, ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολα. Εμείς είμαστε εδώ για να τραγουδήσουμε για τον Παναθηναϊκό και όλους τους αθλητές του που αξίζουν συγχαρητήρια. Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα τους. Τώρα θα πω ένα τραγούδι για τον Παναθηναϊκό, το "Δεν θα υπάρξει άλλο”».

www.sportdog.gr

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+