Σπάταλη δημόσιου χρήματος από Δήμο Αθηνών και ΔΕΗ

Στην περιοχή της Πλατ. Αμερικής ο Δήμος Αθηναίων και η ΔΕΗ αποφάσισαν να ξηλώσουν όλα τα νέα πεζοδρόμια μήκους 1 χμ. μεσα σε διάστημα 2 μηνών!

Μέσα στην προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών (Τι προβλέψιμο!!!!) ο Δήμος Αθηναίων αποφάσισε να αλλάξει όλα τα πεζοδρόμια στην οδό Αγαθουπόλεως από την οδο Πατησίων έως την Αχαρνών (Αποσταση 7 οικοδομικών τετραγωνων)

Οι εργασίες ολοκληρωθηκαν τον Ιανουαριου 2011 και πλεον μετα απο δεκαετιες ειχαμε νεου τυπου ωραια πεζοδρομια!!!

Εδώ και 1 εβδομάδα η ΔΕΗ ξηλώνει τα ολοκαίνουργια πεζοδρόμια σε όλο το μήκος της οδου Αγαθουπόλεως  (500 μ. ανα κατεύθυνση δηλαδη συνολικα 1 χμ.) για να κάνει εργασίες συντηρησης του δικτύου!

Πεζοδρόμια 10ετιων τα πληρώσαμε εν μέσω κρίσης 2 φορές μεσα σε 2-3 μηνες!!!!!!!!

Το μεγάλο πάρτι και φαγοπότι από τους εργολάβους και τις τεχνικές εταιρείες συνεχίζεται με τις ευλογίες του Δήμου Αθηναίων και της ΔΕΗ!

Τίθενται τα εξης ερωτήματα:

1) Είναι τόσο δύσκολο να συνεννοηθούν όλοι αυτοί οι δημοσιοι οργανισμοι και να σκαψουν μονο 1 φορα??

2) Όταν έφτιαξε τα πεζοδρόμια ο Δημος Αθηναιων δεν θα επρεπε να γνωριζουν και οι υπολοιπες υπηρεσιες (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, Φυσικό αέριο, ιδιωτικές εταιρείες τηλεφωνίας) ώστε αν θελουν να προβουν κι αυτοι σε εργα συντηρησης εφοσον το επιθυμουν??

3) Μηπως η τεχνικη εταιρεια που εφτιαξε αρχικα τα πεζοδρομια προκαλεσαι φθορές στο δικτυο τη ΔΕΗ??  Κι αν ναι τοτε δεν προκυπτουν ευθυνες του πρωτου εργολαβου ώστε να πληρωσει εκεινος τα σπασμενα κι όχι ο Ελληνας φορολογουμενος??

Ελπίζω το Μάιο να μην μας θυμηθεί και η ΕΥΔΑΠ….

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+