Λεμεσός: Λήστεψαν αρτοποιείο με τσαπί - Τους έπιασε η Αστυνομία

Ληστεία έγινε τα ξημερώματα σε αρτοποιείο στη Λεμεσό, με τη χρήση εργαλείου κηπουρικής και λεία 60 ευρώ. Η Αστυνομία συνέλαβε δύο Ελληνοκύπριους ως υπόπτους.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας γύρω στις 02:15 τα ξημερώματα, άτομο που...
είχε το πρόσωπο του καλυμμένο με κουκούλα και κρατώντας εργαλείο κηπουρικής (τσαπί) επιχείρησε να εισέλθει σε αρτοποιείο στον Αγιο Αθανάσιο. Επειδή η αυτόματη κύρια είσοδος του αρτοποιείου ήταν κλειστή, τρύπησε τη γυάλινη πόρτα με τη μικρή τσάπα, εισήλθε στο αρτοποιείο και απέσπασε από την υπάλληλο το ποσό των 80 ευρώ, που ήταν στο ταμείο.
Ακολούθως εισερχόμενος σε μονοκάμπινο όχημα που τον ανέμενε με οδηγό έξω από το αρτοποιείο, τράπηκε σε φυγή. Λίγο αργότερα το όχημα εντοπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου από αστυνομικούς που το σταμάτησαν για έλεγχο.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας το αυτοκίνητο οδηγείτο από 35χρονο με 38χρονο συνοδηγό, και οι δύο κάτοικοι Λεμεσού. Με τον έλεγχο που διενεργήθηκε εντοπίστηκε στην κατοχή τους πακέτο τσιγάρα εντός του οποίου υπήρχαν δύο μικρές συσκευασίες με κάνναβη, μια μαύρη κουκούλα και στην κατοχή του ενός 60 ευρώ σε μετρητά.
Οι δύο συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+