Μεξικό: Νεκροί και τραυματίες απο επίθεση σε μπαρ

Δέκα νεκροί και τέσσερις τραυματίες από επίθεση αγνώστων σε μπαρ στο τουριστικό θέρετρο Ακαπούλκο...Ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον των πελατών ενός μπαρ το πρωί του Σαββάτου, σκοτώνοντας δέκα εξ αυτών και τραυματίζοντας άλλους τέσσερις στην τουριστική πόλη Ακαπούλκο, στο νότιο Μεξικό.

Στο νυχτερινό κέντρο "βρέθηκαν οι σοροί δέκα ανδρών απο 25 ως 45 ετών", ανέφερε το υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας της Πολιτείας Γκερέρο, στην οποία υπάγεται το παραθαλάσσιο θέρετρο Ακαπούλκο.

"Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν" από τα πυρά των αγνώστων, τα κίνητρα των οποίων παραμένουν άγνωστα κι οι οποίοι διέφυγαν, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το Ακαπούλκο έχει γίνει τους τελευταίους μήνες μια από τις πόλεις του Μεξικού που πλήττονται με σφοδρότητα από το κύμα εγκληματικότητας που αποδίδεται στην διένεξη αντίπαλων καρτέλ των ναρκωτικών, σύμφωνα με τις αρχές.

Τις τελευταίες εβδομάδες στο θέρετρο έχουν δολοφονηθεί έξι άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά --το ένα ήταν ένα κορίτσι τεσσάρων ετών-- και η μητέρα τους, ενώ έχουν βρεθεί εννιά σοροί και τρία ανθρώπινα κεφάλια σε πλαστικές σακούλες.

newsit.gr

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+