Κληρώσεις Τζόκερ

Μόνο στην Ελλάδα νομίζω ότι μπορεί να συμβαίνουν αυτά…  Οι κληρώσεις του Τζόκερ, του Λόττο και Πρότο γίνονται με.... λινκ από τον ΟΠΑΠ στον ANT1. Μπορούν έτσι να μας δείχνουν μια όχι ζωντανή εικόνα της κλήρωσης αλλά να έχουν ήδη γράψει πλάνα μιας κλήρωσης και να την μεταδίδουν ως ζωντανή γνωρίζοντας το αποτέλεσμα. Απορίες:
1ον: Είναι δυνατόν η επιτροπή να είναι από στελέχη του ΟΠΑΠ και να βρίσκεται στο στούντιο του ΑΝΤ1 και όχι παρών στην διαδικασία της κλήρωσης και στον ίδιο χώρο δείχνοντας την επιτροπή ταυτόχρονα με τη κληρωτίδα σε ένα πλάνο ώστε να είμαστε σίγουροι για τη γνησιότητα της κλήρωσης;;;
2ον: Πώς είναι δυνατόν στο προηγούμενο Τζακ-ποτ των 14 εκατομμυρίων να πέφτει στη Κύπρο και στο πρόσφατο των 4 εκατομμυρίων πάλι στη Κύπρο; Τυχαίο; Δε νομίζω…
3ον: Είναι σίγουρο ότι είναι Κύπριοι οι 2 νικητές και όχι κάποιος Έλληνας που σκόπιμα βρέθηκε στη Κύπρο για να παίξει για περίεργους λόγους; Αυτό μόνο ο ΟΠΑΠ μπορεί να μας το πει. Αυτό το λέω γιατί στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν.

Με αυτή τη διαδικασία της κλήρωσης μου δίνεται το δικαίωμα να σκεφτώ τα πάντα. Κανένα στοιχείο δεν υπάρχει στα πλάνα της κληρωτίδας που να δείχνει ότι είναι σε ζωντανή σύνδεση, όπως παράδειγμα ζωντανές αναμεταδόσεις άλλων καναλιών που έτσι θα αποδείκνυε ότι η κλήρωση συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο. Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς αυτοί οι υπεύθυνοι του ΟΠΑΠ δίνουν το δικαίωμα να μιλάμε γι’ αυτό τώρα. 2 εκδοχές υπάρχουν: ή αφέλεια ή σκοπιμότητα. Ας μας απαντήσουν. Μας χρωστάνε μια απάντηση.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+