Η «ημέρα της κρίσης» έφτασε!

Το σίριαλ «Ερνέστο Βαλβέρδε» στον Ολυμπιακό αναμένεται να λάβει επίσημα τέλος σε λίγες ώρες. Θετικό το κλίμα παραμονής, αλλά ο πρώτος που θα μάθει την τελική απόφαση του Βάσκου θα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η «Μεγάλη Πέμπτη» του Βαλβέρδε έφτασε και σήμερα το απόγευμα Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε θα συναντηθούν για να λυθεί οριστικά το ζήτημα της παραμονής ή μη του Βάσκου τεχνικού στον Ολυμπιακό. Στη θεωρία οι πιθανότητες είναι 50-50, όμως το κλίμα δείχνει ότι είναι θετικό ως προς το να μείνει τελικά για μία ακόμη σεζόν στο ερυθρόλευκο λιμάνι και να γευτεί αυτή τη φορά τους κόπους του συμμετέχοντας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ίδιο πιστεύουν και οι άνθρωποι με της ΠΑΕ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εκφράζει την ίδια σιγουριά, όμως να περιμένει και επίσημα το πολυπόθητο «ΝΑΙ» του Ερνέστο.

Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα είναι πολλοί εκείνοι που προσπάθησαν να πείσουν τον Βαλβέρδε να μείνει, και πολλοί περισσότεροι όσοι έχουν προσπαθήσει τις τελευταίες μέρες να εκμαιεύσουν την απόφασή του. Ακόμη και οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές – ίσως και οι άμεσοι συνεργάτες του – που προσπάθησαν να πάρουν κάποια πληροφορία για το θέμα της παραμονής του, δεν τα κατάφεραν.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες από την Ισπανία κάνουν λόγο για οριστική θετική απάντηση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σίγουρα δεν μπορεί να παραβλέψει ότι στον Ολυμπιακό έχει βρει το ιδανικό περιβάλλον για να δουλέψει, ένα πολύ καλό συμβόλαιο που λογικά δεν θα βρει αλλού, η ομάδα έχει περάσει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις μεταγραφές και ο κόσμος τον λατρεύει.

Από την άλλη πλευρά όμως το οικογενειακό του θέμα είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα υπερνικήσει και ουδείς μπορεί να τον κατακρίνει. Το γεγονός είναι ότι ο Ερνέστο είναι «σφίγγα» σχετικά με το ζήτημά του και θεωρεί πως είναι «θέμα τιμής» ο πρώτος που θα μάθει τι έχει αποφασίσει να είναι ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος που τον ξαναέφερε στο Λιμάνι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σε κάθε περίπτωση, αν ο 47χρονος τεχνικός αποφασίσει ότι είναι καλύτερα για εκείνον να μην παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, είναι πλέον κοινό μυστικό ότι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει «κλείσει» και θα ανακοινωθεί άμεσα.
http://www.gazzetta.gr/

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+