Για το Σκοπιανό

Οχι μόνο μας "ξενίζει" η αυθαίρετη ονομασία που χαρίζουν οι σλάβοι στο κρατίδιό τους βιάζοντας την ιστορία και την αλήθεια....
(πρόσφατα σε ένα συνέδριο για την ιστορική συνέχεια των μακεδόνων από τον Όμηρο μέχρι τις μέρες μας οι άγγλοι αρχαιολόγοι αποφάνθηκαν ότι το να λένε οι σκοπιανοί ότι είναι μακεδόνες είναι σαν να λένε οι ουκρανοί ότι ο σέξπηρ είναι από το μινσκ)

όχι μόνο δημιουργεί οργή εναντίον των αμερικανών υποκριτών που τόλμησαν (φυσικά και οι ρώσσοι τους ακολούθησαν όπως πάντα ακολουθούν την δύση φορτωμένοι με συμπλέγματα) να βαφτίσουν αυτό το μόρφωμα ¨μακεδονία" λες και θα έχουν δεδομένους για πολύ ακόμα υποτελείς γύφτουλες πολιτικούς που τους δίνουν στο πιάτο λιμάνια και βάσεις -αλλά να μην θεωρούν οι γιουφτοσκοπιανοί σίγουρο ότι θα ανεφοδιάζονται με πετρέλαιο από την Ελλάδα και με πρώτες ύλες για τα εργοστάσια επεξεργασίας ηρωίνης που έχουν στα σκόπια..

Και όσο για τα άλλα κράτη που τα βάφτισαν "Μακεδονία" πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Με την πρώτη πατριωτική και όχι προδοτική κυβέρνηση άν θέλουν να κάνουν οποιαδήποτε συνναλλαγή με την Ελλάδα θα εξαναγκαστούν να βάλουν την ουρά στα σκέλια....

Και στο φινάλε στα παλιά μας τα παπούτσια ....να μην πω τίποτα χαρακτηριστικότερο πως τους ονομάζουν οι άλλοι ¨λαοί¨
-απο εμάς -και όταν λέω εμάς εννοώ Έλληνες όποιος τους αποκαλέσει "μακεδόνες" είναι ή πράκτορας ανθελληνικών κέντρων ή απλά ηλίθιος που χάφτει αυτά που του σερβίρουν οι προεκτάσεις του υπεξ αμερικής δηλ.οι διάφορες μ.κ.ο. ...που τις πληρώνουμε κιόλας και μάλιστα με δανεικά!!

Αναγνώστης

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+