Στον βασιλικό γάμο ο Μπέκαμ

Καλεσμένος στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος θα κάνει σε χρόνο ντετέ το υπερατλαντικό ταξίδι λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στην Αμερική.

Ο Άγγλος άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι ζήτησε άδεια από την ομάδα του, προκειμένου να μπορέσει  να παραβρεθεί στον βασιλικό γάμο που θα γίνει την Παρασκευή στο Λονδίνο. Ο Ντέιβιντ κατάφερε να πάρει την άδεια, ωστόσο το ταξίδι του αν και υπερατλαντικό θα είναι… αστραπή, καθώς πρέπει να βρίσκεται πίσω την Κυριακή για το εκτός έδρας παιχνίδι του αμερικανικού πρωταθλήματος με το Ντάλας.

«Θα πετάξω από το Λονδίνο το πρωί του Σαββάτου και θα είμαι στο Ντάλας την Κυριακή νωρίτερα από την υπόλοιπη αποστολή. Ο Μπρους με καταλαβαίνει και το ίδιο κάνει και η ομάδα. Είναι σημαντικό. Ο προπονητής ξέρει ότι θα θυσιαστώ για να μπορέσω να επιστρέψω έγκαιρα για τον αγώνα με το Ντάλας» τόνισε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του MLS και συμπλήρωσε:

«Ο Μπρους μου είπε ότι δεν θα είχε πρόβλημα αν δεν έπαιζα κόντρα στο Ντάλας, όμως είναι σημαντικό να είμαι εκεί. Είναι σημαντικό οι οπαδοί να με δουν εκεί και θα το κάνω. Είμαι συνηθισμένος στα ταξίδια. Σαφώς και δεν θα είναι ιδανικά τα πράγματα με το ταξίδι,όμως πρόκειται για ένα βασιλικό γάμο και οι βασιλικοί γάμοι δεν συμβαίνουν και κάθε ημέρα».

www.sportdog.gr

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+