Δεν τα παρατάει ο «Ζαγόρ»

Η απογοήτευση από τον αποκλεισμό για το κύπελλο και τα όσα ακολούθησαν, έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα τον Ζαγοράκη, ωστόσο φαίνεται να μην τα παρατάει, όπως είχε δηλώσει εμμέσως μετά το ματς.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι αποφασισμένος να παλέψει για τον ΠΑΟΚ, ακόμη κι αν βλέπει ότι οι σύμμαχοί του συνεχώς μειώνονται.

Το βράδυ της Πέμπτης μίλησε με τους οπαδούς της ομάδας και ξεκαθάρισε ότι δεν το βάζει κάτω. Όμως το ζητούμενο είναι η ανασυγκρότηση της ομάδας γιατί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Η χρονιά – και η επόμενη – ακόμη παίζονται. Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού και να στρέψει το βλέμμα του στο πρωτάθλημα και τα πλέι οφ, αφού από εκεί εξαρτάται το μέλλον της επόμενης σεζόν.

Στόχος είναι η ομάδα να χτυπήσει και να κατακτήσει την πρώτη θέση που οδηγεί στην προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσο για τα υπόλοιπα, ο πρόεδρος στρέφει την προσοχή του στην αδειοδότηση της ΟΥΕΦΑ αλλά και στα επεισόδια που δημιουργήθηκαν από μερίδα του κόσμου, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και τα δύο προβληματίζουν αρκετά τον «Ζαγόρ», αλλά πολύ περισσότερο το δεύτερο καθώς πρέπει να προβεί σε άμεσες κινήσεις που θα εξαλείψουν τέτοια φαινόμενα.

Από εκεί και πέρα, ο Ζαγοράκης θέλει  ο κόσμος και το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας να έχουν το μυαλό τους μόνο στο γήπεδο. Για τα υπόλοιπα (το οικονομικό και το αν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν) δεν είναι της παρούσης και είναι θέματα που όπως αποκάλυψε ο ίδιος έχει σκοπό να συζητηθούν στο μέλλον σε συνέντευξη Τύπου.
http://www.gazzetta.gr/

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+