Δύο ώρες παραπάνω ζητά να μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα στα Χανιά ο Εμπορικός Σύλλογος

Κατά δύο ώρες ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων να παραταθεί το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στις 2 Απριλίου εξαιτίας της άφιξης του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στα Χανιά. Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων καλεί τις...

 επιχειρήσεις να παρατείνουν το ωράριο λειτουργίας τους κατά δύο ώρες (16:30 ) το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 λόγω της πρώτης έλευσης κρουαζιερόπλοιου.
Οι επιβάτες θα αφιχθούν στην πόλη μας γύρω στις 09:00 π.μ στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς με αναχώρηση περίπου στις 16:30. Καλούμε λοιπόν τουλάχιστον τις επιχειρήσεις του κέντρου και της παλαιάς πόλης να παρατείνουν το ωράριο τους.
Είναι πρωταρχικός σκοπός η καλή εξυπηρέτηση των επισκεπτών και η πολύ καλή εικόνα των επιχειρήσεων μας. Είμαστε σίγουροι ότι ο εμπορικός κόσμος βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο πώλησης ποιοτικών προϊόντων εξυπηρέτησης και τιμών.
Τα οφέλη της "κρουαζιέρας "στην τοπική οικονομία και κοινωνία είναι πολλά σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε. Επίσης οι επισκέπτες θα συμπληρώνουν ερωτηματολόγιο όπου θα μας καταδείξουν τις αδυναμίες και τα προβλήματα που συνάντησαν.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων εντός των ημερών και μετά την πρώτη εμπειρία που θα έχουμε , θα προχωρήσει στην έκδοση ειδικού σήματος που θα διανεμηθεί στις επιχειρήσεις το οποίο θα αναγνωρίζεται από τους επισκέπτες και θα έχουν κάποια συγκριτικά πλεονεκτήματα.»

neakriti.gr

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+