Από ένα λάθος κινδυνεύουν να χάσουν τις επιχορηγήσεις

Το θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Φθιώτιδας, το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Λαμίας και το Κέντρο...
Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων με ειδικές ανάγκες συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα του Υπουργείου Οικονομικών που κινδυνεύουν να χάσουν τις επιχορηγήσεις, λόγω ότι δεν απέστειλαν την οικονομική τους κατάσταση.

Ο σχετικός πίνακας δημοσιοποιήθηκε την 1/4/11, όπως προέκυψε όμως από την έρευνα του Star το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ έχει στείλει όλα τα οικονομικά του στοιχεία αναλυτικά για όλους τους μήνες στην 5η ΥΠΕ, όπου ανήκει. Έχει αποστείλει μάλιστα τον απολογισμό του 2010 και τον προϋπολογισμό για το 2011. Αύριο το προεδρείο θα αναζητήσει απάντηση από την παραπάνω υπηρεσία.

Το θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων από την πλευρά του, μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον διευθυντή του Κέντρου, έχει αποστείλει επίσης στην 5η ΥΠΕ την οικονομική του κατάσταση και έχει στα χέρια του όλα τα αποδεικτικά στοιχεία παραλαβής. Αποδίδει το γεγονός καθαρά σε λάθος του υπουργείου.

Το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Λαμίας απαντά ότι έστειλε τα οικονομικά στοιχεία στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς με e-mail στις 11-3-2011. Επιπλέον μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την αρμόδια υπάλληλο του Υπουργείου Υγείας κ. Μ. Γρατσία, έλαβαν την διαβεβαίωση ότι τα στοιχεία έφτασαν στο Υπουργείο εμπρόθεσμα.

Για το θέμα ζήτησε ενημέρωση από τους παραπάνω φορείς ο βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας προς χρήση κοινοβουλευτικού ελέγχου, προκειμένου να αποφευχθεί η διακοπή της κρατικής επιχορήγησης.
http://lamiastar.gr/

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+