Εντός της εβδομάδας ανακοινώνεται η Ομάδα Πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας του νομού Λασιθίου

Συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με στελέχη του κινήματος την Κυριακή στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Αγ. Νικόλαο.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η Ομάδα Πρωτοβουλίας του νομού Λασιθίου, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη του υπεύθυνου Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας και Βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, με ιδρυτικά στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε επίπεδο νομού Λασιθίου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 20 Μαρτίου, και ώρα 18:00, στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο.
Στο πλαίσιο της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση από τον υπεύθυνο Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την πορεία του κινήματος, τόσο σε κεντρικό, όσο και σε επίπεδο Κρήτης, ενώ λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις για τα επόμενα οργανωτικά βήματα της Συμμαχίας στο νομό.
Ειδικότερα, εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να ανακοινωθεί και επίσημα η Ομάδα Πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας του νομού Λασιθίου, ενώ αποφασίστηκε η εξεύρεση και οργάνωση χώρων γραφείων του κινήματος, με αρχή τον Άγιο Νικόλαο. Επιπλέον, τα τοπικά στελέχη της Συμμαχίας ζήτησαν από το Βουλευτή να μεταφέρει το αίτημά τους στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου του κινήματος για την πραγματοποίηση Προσυνεδριακής Ημερίδας και στο Λασίθι.

Επίσης, αποφασίστηκε η σύσταση τεσσάρων Τομέων ευθύνης. Ειδικότερα, συστήθηκαν:
Τομέας Οργάνωσης και Λειτουργίας Γραφείων του κινήματος, με υπεύθυνο τον κ. Γ. Καλογεράκη, ιατρό.
Τομέας Προετοιμασίας Προσυνεδριακής Ημερίδας, με υπεύθυνο τον κ. Ν. Παπαβασιλείου.
Πρωτογενής Τομέας, με υπεύθυνο τον κ. Μ. Παρασύρη.
Τομέας Τουρισμού, με υπεύθυνο τον κ. Γ. Αγγελάκη.

Τέλος, σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν αναλυτικά προβλήματα του νομού Λασιθίου, με κυριότερα τα ζητήματα των νοσοκομείων Αγ. Νικολάου και Ιεράπετρας, η εφαρμογή του νέου Καλλικράτη στα σχολεία του Λασιθίου με καταργήσεις και συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων, οι ελλείψεις και τα προβλήματα εφαρμογής του Καλλικράτη στους Δήμους του νομού, καθώς και άλλα σημαντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του Λασιθίου.

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Βουλευτής Ηρακλείου

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+