Φαντάρος με μηνιγγίτιδα έγινε μπαλάκι λόγω γραφειοκρατίας!

Φαντάρος στην Σύμη πριν μια εβδομάδα άγνωστο πως, έπεσε απο το κρεβάτι του (που δεν πρέπει να είχε κάγκελα - το πάνω κρεβάτι) και χτύπησε στο...
κεφάλι. Τον έφεραν στην Ρόδο μετά απο 2 ΜΕΡΕΣ και για μια εβδομάδα ήταν μπαλλάκι...
μεταξύ Στρατιωτικού Νοσοκομείου και Γενικού Νοσοκομείου στη Ρόδο με πυρετό, πονοκεφάλους και άλλα συμπτώματα όπου την Παρασκευή για 3η φορά πήγε στο Νοσοκομείο της Ρόδου με εξετάσεις απο το Στρατιωτικό Νοσοκομείο και στα επείγοντα του είπαν οτι οι εξετάσεις ηταν ανακριβείς και τον έδιωξαν......
Την Κυριακή τον πήραν τα ξημερώματα απο το Στρατιωτικό Νοσοκομείο στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου διαγνώστηκε μικροβιακή μηνιγγίτιδα και μετά απο ενέργειες συγγενών και φίλων διακομίστηκε στο 401 σε σοβαρή κατάσταση.
Μπορεί επιτέλους κάποιος να αναλάβει ευθύνες και να μην πετάνε τους φαντάρους απο τον έναν στον άλλον ? μπορεί το νοσοκομείο της Ρόδου να απαντήσει γιατί δεν τον κράτησαν μέσα την Παρασκευή ? γατι δεν φώναξαν νευρολόγο ή παθολόγο να του κάνουν εξονυχιστικές εξετάσεις ?
μπορεί κάποιος να απαντήσει γιατί απο την Σύμη δεν τον έστειλαν αμέσως στο Νοσοκομείο ? και τον έστειλαν μετά απο 2 μέρες ? στους υπόλοιπους φαντάρους έχουν δώσει φαρμακευτική προφύλαξη για την μικροβιακή μηνιγγίτιδα στην Σύμη και στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο ? απο πού κόλλησε ο φαντάρος ? μήπως υπάρχουν νερά στις στέρνες στην Σύμη και πνουν οι φανταροι ?
Γιατί στο Νοσοκομείο της Ρόδου κάποιοι δεν ήθελαν να τον στείλουν με διακομιδή στην Αθήνα ????? υπάρχουν ευθύνες που δεν τον κράτησαν μέσα την Παρασκευή ???????

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://parapona-rodou.blogspot.com/

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+