Ας σταθούμε δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη τέτοιες ημέρες...

Με αφορμή αυτές τις άγιες ημέρες καλό θα είναι μέσα στην φτώχεια μας να κοιτάξουμε και συνανθρώπους μας που δεν έχουν...
ούτε τα απαραίτητα προς το ζείν και να τους βοηθήσουμε.
Όλοι μας θα ζήσαμε τις τραγικές στιγμές που βίωσαν πέρσι το καλοκαίρι οι κάτοικοι του χωριού Καστανούσσα Σερρών όταν συγκρούστηκε μετωπικά το λεωφορείο που τους μετέφερε σε Μοναστήρι για προσκύνημα με ένα Φορτηγό.
Νεκρός ο Ιερέας του Χωριού Παπα-Γιώτης Σιδηρόπουλος μόλις 54 ετών.Πατέρας 4 παιδιών ο Παπα-Γιώτης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο δίπλα στην τραυματισμένη Σύζυγό του.
Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι η νέα αυτή μητέρα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές αφού ακόμη δεν έχει συνέλθει απο τον σοβαρό τραυματισμό της ,δεν εργάζετε και με μοναδικό της εισόδημα ένα επίδομα 300 ευρώ προσπαθεί να μεγαλώσει μόνη 4 παιδιά.Σύνταξη δεν δικαιούται απο τον πατέρα Γιώτη αφού ήταν λίγα μόλις έτη Ιερέας.Δεν γνωρίζω αν η Εκκλησία είναι δίπλα της αλλά σίγουρα θα έπρεπε!Και σίγουρα ο Αρχιεπίσκοπος θα έπρεπε να μεριμνήσει να της αποδοθεί μια σύνταξη .Ο παπα-Γιώτης ήταν ένας άγιος άνθρωπος και "έφυγε" εντελώς άδικα προσπαθώντας να οδηγήσει το ποίμνιό του σε Μοναστήρια και να τους δείξει το δρόμο του Θεού.Ήταν πολύ αγαπητός στο χωριό και μάλιστα κηδεύτηκε πίσω από την Εκκλησία του Χωριού.
Αν λοιπόν δεν μπορεί να την βοηθήσει η Εκκλησία ας την βοηθήσουμε εμείς τουλάχιστον.
Όποιος αυτές τις ημέρες περάσει κοντά από το χωριό Καστανούσσα Κερκίνης Σερρών ας κάνει μια στάση και ας βοηθήσει αυτήν την άτυχη μητέρα που σίγουρα βρίσκετε σε απόγνωση με 4 παιδιά .(ο ένας είναι Φαντάρος έμαθα)
Άνθρωποι που έχουν πραγματική ανάγκη βρίσκονται δίπλα μας ...ας τους βοηθήσουμε φέτος.Καλή Ανάσταση σε όλους τους αναγνώστες σας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+