Απάντηση σε: "Κερατέα, αστυνομικοί και στρουθοκάμηλοι"

Για αλλη μια φορα τα επιχειρηματα σου ειναι κενα ουσιας και γεματα επικληση στο συναισθημα. (αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_2950.html)
Ρωτα τον συναδελφο σου τον φιλολογο (αν δεν δηλωσεις ο ιδιος φιλολογος στο επομενο μυνημα) να σου εξηγησει γιατι ειναι κακκο αυτο.

Παμε παλι απο την αρχη:
Το γεγονος οτι ταλαιπωρηται ο αστυνομικος δεν κανει το εγκλημα του μικροτερο.

"Όταν τη βγάζει (τη στολη), είναι το παιδί του γείτονά σου..."
Αυτο τι επιχειρημα ειναι παλι? Και οι ναζι τις βγαζαν τις στολες τους και καποιανου γειτονες ητανε. Δεν εξισωνω τους αστυνομικους με τους ναζι, απλα σου δινω να καταλαβεις οτι αυτο που ποναει την κοινωνια ειναι τι κανει ο αστυνομικος οσο τη φοραει. Αν τη βγαλει και μετα, ας γινει και κολοκυθα σκοτιστηκαμε.

"Αν δεν το καταλαβαίνετε κάποιοι αυτό ή σας φαίνεται ξένο είναι ίσως γιατί ή δεν ξέρετε πως είναι να μην έχεις χρήματα, όχι για να πάρεις αρνί αλλά ούτε αβγά..."

Πλακα μας κανεις ρε εκπαιδευτικε? Η μιση ελλαδα δεν εχει καν το μισθο του αστυνομικου. Οι πεινασμενοι και απελπισμενοι ειναι αυτοι που βιοπραγουν καθε φορα που γινεται επανασταση ανα τον κοσμο. Ασε πια με τη καραμελα, οτι οποιος ξεσηκωνετε βιαια ειναι αναρχικος, και μαλιστα απο τα βορια προαστια. ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ!

Γεμισε καθε γωνια της ελλαδας με πλουσιοπαιδα απο τα βορεια προαστεια.

"Και ξέρεις κάτι, πήγα και στρατό και εκεί μέσα γνώρισα αναρχικούς, δηλωμένους και φανατικούς, που μέσα σε 3 μήνες έγιναν πιο υπάκουοι κι από παιδία αστυνομικών στα πλαίσια του φόβου της τιμωρίας."

Οχι απλως σε πιστευω, αλλα προσυπογραφω. Η εκπαιδευση και η στρατιωτικη ζωη εχι σκοπο να σε σπασει σαν μοναδα.

"Δυστυχώς έχουμε για άλλη μια φορά διασπαστεί στην Ελλάδα σε άπειρους μικρούς σκληρούς πυρήνες και δεν βλέπουμε πέρα από τη μύτη μας, δεν ενωνόμαστε. "

Αφου καθε φορα που ενωνομαστε πεφτουν δακρυγονα. Ξερω θα αρχισεις το παραμυθι παλι οτι ειναι για το καλο της ταξης. Της καθεστηκυίας ταξης οφειλω να προσθεσω.

"...στο κύκνειο ίσως άσμα της ελεύθερης σκέψης και έκφρασης, την αδογμάτιστη αλήθεια μου. Γιατί η ελεύθερη σκέψη, πέρα από δόγματα, κόμματα, θεωρίες κτλ μπορεί να ωριμάσει και να φτάσει σε ένα ανώτερο επίπεδο που θα μας οδηγήσει στο ζητούμενο, την -όποια- ελευθερία."

Εσυ εισαι το κυκνειο ασμα τηε ελευθερης σκεψης? Για ασθμα μου κανει περισσοτερο.
Ελπιζω τουλαχιστον ως εκπαιδευτικος, να μην διδασκεις κατι περα απο τα θρησκευτικα, γιατι δεν εχεις σχεδον κανενα μηχανισμο κριτικης σκεψης, για να περασεις στην επομενη γενια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+