Ντροπή σου Πάγκαλε

Πάγκαλε εσύ που βρίζεις τους Έλληνες και που δεν γουστάρεις τους αστυνομικούς...
χθες όταν είδες τα σκούρα πήρες τηλέφωνο, όπως διάβασα σε κάποιο blog,τον Ραχωβίτσα να στείλει τα ΜΑΤ να μπορέσεις να φας τα παιδάκια σου αχόρταγε.
Βλέποντας την εικόνα εσένα μέσα στην ταβέρνα και τους αστυνομικούς να είναι παρατεταγμένοι έξω, αισθάνθηκα ντροπή για το κατάντημα της Αστυνομίας, που έχει φτάσει στο σημείο να φυλάει τα λαμόγια στις ταβέρνες για να φάνε τα παιδάκια τους.
Ντροπή Αρχηγέ της Αστυνομίας που υποτάσσεσαι.

Αναγνώστης

-------------------------

Θα προτιμούσα να έβλεπα την ευαισθησία που δείχνετε όλοι για το γιαούρτωμα του Π να το δείχνατε σε άλλα πολύ πιο σημαντικά θέματα που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά. Ένα πρόσφατο μικρό παράδειγμα: απλήρωτοι γιατροί και φαρμακοποιοί έχουν κόψει κάποια ασφ ταμεία με πάρα πολύ κόσμο και έτσι ένας ασφαλισμένος με κάποια χρόνια ασθένεια ειδικά, πρέπει να πληρώσει τον γιατρό για την συνταγή, τον φαρμακοποιό για τα φάρμακα, να στήνεται στην ατελ! είωτη ουρά για να καταθέσει τα δικαιολογητικά στο ταμείο και να μπορεί οικονομικά να περιμένει μερικά χρόνια για να πάρει μέρος των χρημάτων του πίσω. Αυτό πρέπει να γίνεται κάθε μήνα. Φαντασθείτε για παράδειγμα ένα διαβητικό που για να ζήσει κάνει καθημερινά πέντε ενέσεις ινσουλίνης, να ακολουθεί συνεχώς αυτή την διαδικασία, αν αντέχει οικονομικά και βιολογικά. Και τι έγινε και αν πεθάνουν και κάποιοι άρρωστοι θα πει κάποιος. Ειδικά ένας υγιής πώς να καταλάβει; Εύχομαι αιώνια υγεία σε όλους και ας μην μπορείτε να καταλάβετε. Τέτοια θέ! ματα άλλωστε δεν ήταν ποτέ δημοφιλή και πιασάδικα. Ενώ το γιαούρτωμα του Π εεε;
Αλλά τι ήθελε να αναφέρει και ο ευλογημένος ο Π τον Χίτλερ και τον φασισμό στην δήλωσή του; Για να τρομάξουμε μήπως χάσουμε ΤΙ δηλαδή …

Αναγνώστης

----------------------

Καταρχάς είμαι αντίθετος σε κάθε μορφής βία εναντίον οποιουδήποτε,από όπουδήποτε και αν προέρχεται και για οποιονδήποτε λόγο αυτή επιχειρείται.Με αφορμή όμως το πρόσφατο γιαούρτωμα του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ.ΠΑΓΚΑΛΟΥ στα Καλύβια, θέλω να επισημάνω ότι αυτό είναι συνέπεια της απαξίωσης των πολιτικών μας,η οποία απαξίωση είναι επακόλουθο της επί σειρά ετών ακολουθούμενης πολιτικής του λαδώματος και του βολέματος,της επηρμένης συμπεριφοράς και περιφρόνησης του πολίτη,του αδικαιολόγητου (για να μην πω παράνομου) πλουτισμού των περισσοτέρων,της του κράτους χρεωκοπίας και της των πολιτών πενίας.Με απλά λόγια εισπράττουν τα επίχειρα της εν γένει πολιτικής τους και έτσι βρισκόμαστε μπροστά στο θλιβερό θέαμα των περιστοιχιζόμενων από άνδρες των ΜΑΤ με τις ασπίδες και τα ρόπαλα πολιτικών, ακόμη και στις απλές ιδιωτικές τους κινήσεις.Δυστυχώς αυτοί είναι σήμερα οι πολιτικοί μας,αυτή είναι η πολιτική τους,αυτό είναι το κατάντημά τους.Πολιτικοί του αναστήματος ενός ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ δεν υπάρχουν πια.Αυτή είναι η αλήθεια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+