Σχετικά με "επιτροπή ελέγχου του δημοσίου χρέους"

Έτσι είναι πρέπει όλοι να ξυπνήσουμε.Αν εγώ πάω για φαγητό σε ένα εστιατόριο με φίλους μου για να πληρώσουμε στο τέλος πρέπει να ζητήσουμε το λογαριασμό.
Ο κάθε ένας τόσο έφαγε τόσο θα πληρώσει.Αυτό λοιπόν πρέπει να απαιτήσουμε το λογαριασμό.Η δημιουργία ΕΛΕ(επιτροπής λογιστικού ελέγχου) είναι ότι το καλύτερο αυτή τη στιγμή αλλά ποιός θα το κάνει.Ιδού το ερώτημα.Θα μας απαντηθούν πολλά ερωτήματα όμως σχετικά με μίζες,υπερκοστολόγιση ολυμ! πιακών αγώνων, ζίμενς και πολλά άλλα.Υπάρχει η άποψη από οικονομολόγους ότι το 90% του δημόσιου χρέους είναι τόκοι.Πέρναμε συνεχώς δάνεια για την εξόφληση των παλαιότερων αυτό γινόταν συνεχώς.Αλλά όλα αυτά πρέπει να αποδειχτούν.
Για να γίνει μια τέτοια πράξη χρειάζεται μόνο ένα πράγμα ξεσηκωμός.Όλοι στους δρόμους καθημερινά.Μας το κάνετε κύριοι έχει καλώς αλλιώς κανείς στις δουλειές του.Χαμένοι είμαστε τι άλλο να μας πάρουν έτσι κι αλλιώς.

Τι τσακωνόμαστε μεταξύ μας, η μία κοινωνική ομάδα απέναντι στην άλλη.Ο ένας λέει τα φάγανε οι πολιτικοί, ο άλλος οι δημόσιοι υπάλληλοι οι πολιτικοί μας δουλεύουν με τις εξεταστικές, πάρτο αυγό και κούρευτο.Θέλουμε την αλήθεια ε ορίστε ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+