Αν δεν πάρει Κύπελλο, θα σερβίρει ...γήπεδο!

Φυλάει τα ρούχα του για να έχει τα μισά ο Αδαμίδης αν χάσει η ΑΕΚ το Κύπελλο. Έχει έτοιμο το …σωσίβιο του γηπέδου της Ν. Φιλαδέλφειας, το οποίο σερβίρεται όποτε η ομάδα περνάει ζόρια.

Η ΑΕΚ είναι αλλοπρόσαλλη φέτος. Βασικά εδώ και πολλά χρόνια, είναι ικανή για το χειρότερο και το καλύτερο! Αυτό σημαίνει ότι ο τελικός του Σαββάτου δεν είναι εύκολη υπόθεση, ούτε ότι η Ένωση έχει την κούπα στο… τσεπάκι από τώρα. Πρέπει να λυγίσει τον Ατρόμητο, ο οποίος είναι σκληρό καρύδι.

Η ΑΕΚ, βέβαια, είναι το όνομα, το φαβορί, λόγω της ιστορίας της, οι Περιστεριώτες όμως έχουν τα κότσια για να το κατακτήσουν και θα το επιχειρήσουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Στην περίπτωση που συμβεί το… μοιραίο για τους «κιτρινόμαυρους» και δεν πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός τίτλου, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξουν νέες αντιδράσεις από τους οπαδούς.

Οι διοικούντες της ΠΑΕ, πάντως, έχουν μεριμνήσει και γι’αυτό το ενδεχόμενο, ούτως ώστε να κατευναστούν τα πνεύματα.

Αν γυρίσετε λίγο τον χρόνο πίσω και συγκεκριμένα τη Μεγάλη Δευτέρα (18/4), είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση της ΑΕΚ με τη Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας, με θέμα ποιο άλλο από την ανέγερση γηπέδου στην περιοχή.

Από τη συγκεκριμένη κίνηση βγήκε στη δημοσιότητα ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, ενώ στο τέλος του Απριλίου θα κατατεθεί ο φάκελος του γηπέδου στο ΥΠΕΚΑ.

Η τελευταία ημέρα του Απριλίου είναι αυτό το Σάββατο (30/4), όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου τον Ατρόμητο…

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, πριν από τον τελικό πιθανότατα δεν θα κατατεθεί κανένας φάκελος στο υπουργείο, κάτι που αναμένεται να γίνει αρχές Μαΐου και εφόσον έχει υπογραφτεί το μνημόνιο Δήμου-ΑΕΚ.

Συνεπώς, σε περίπτωση που η Ένωση χάσει το Κύπελλο, υπάρχει έτοιμο το σωσίβιο του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, ώστε να στραφεί ο κόσμος σε άλλο "σοβαρό" θέμα ξεχνώντας όσο γίνεται την αγωνιστική αποτυχία.

Εξάλλου και στο παρελθόν το συγκεκριμένο θέμα έχει λειτουργήσει ως… μαξιλαράκι για τις εκάστοτε διοικήσεις.

Μέχρι το Σάββατο όμως υπάρχει καιρός… Μπορεί οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ να κλείσουν το στόμα του σκύλου και η ΑΕΚ να κάνει ως Κυπελλούχος Πρωτομαγιά, ώστε το θέμα του γηπέδου να εμφανιστεί ως δώρο και όχι ως ...αντιπλημμυρική προστασία...

www.sportdog.gr

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+