Έτοιμη να… γράψει ιστορία!

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ υποδέχεται στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας (20:30, SPORT+) την Παρτιζάν...
στο δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ (28-22) του πρώτου παιχνιδιού στο Βελιγράδι.

Οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη χρειάζονται μία νίκη με τουλάχιστον εφτά γκολ διαφορά, ώστε να γράψουν ακόμη μία… χρυσή σελίδα στην ιστορία του τμήματος, αλλά και του ελληνικού χάντμπολ. Η αποστολή τους είναι αρκετά δύσκολη, όχι όμως ακατόρθωτη και με οδηγό τον αποκλεισμό της κατόχου του τροπαίου, Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι έτοιμοι να πετύχουν αυτό το… ιστορικό για την ομάδα επίτευγμα. Αυτή τη φορά, σε σχέση με το πρώτο ματς, η «Ένωση» θα έχει στο πλευρό της και τον κόσμο της, ο οποίος αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο κλειστό και σ! ίγουρα αποτελεί το μεγάλο «όπλο» της στην φετινή πορεία που διαγράφει τόσο στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της όσο και σε αυτές του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου παραμένει πρώτη.

Στον πρώτο αγώνα στη Σερβία οι «κιτρινόμαυροι» πάλεψαν αρκετά και μετά το κακό ξεκίνημα, μιας και το πρώτο τέρμα ήρθε μετά από 7 λεπτά, ισορρόπησαν το παιχνίδι, μένοντας κοντά στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του. Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν όπως θα τα ήθελαν οι παίκτες της ΑΕΚ, ωστόσο έχασαν μεγάλη ευκαιρία 55’’ πριν το τέλος να μειώσουν σε 27-23, αλλά έχασαν το πέναλτι, το οποίο είχαν κερδίσει, ενώ δέχτηκαν ακόμη ένα τέρμα προς το τέλος της αναμέτρησης. Άλλωστε, η εμπειρία και η δυναμικότητα της Παρτιζάν, την κατατάσσουν ως το μεγάλο φαβορÎ! ¯ για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Έλληνας τεχνικός που, γνωρίζει καλά τις δυσκολίες του αγώνα, είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους παίκτες του για αυτή την ευρωπαϊκή «μάχη» και ειδικά μετά την επιστροφή των Τσαούση και Τούτση θα παρατάξει «πάνοπλη» την ομάδα του για το θετικό αποτέλεσμα που θα την φέρει στους τέσσερις καλύτερους συλλόγους της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα λόγω του φόβου επεισοδίων, ενώ τα 1500 «μαγικά» χαρτάκια έχουν εξαφανιστεί σχεδόν όλα.

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+