Ενιαίο μισθολόγιο και Βουλή...συνέχεια

Γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα (π.χ. Πρετεντέρης στη χθεσινή "Ανατροπή" του) θέλουν να περάσουν στον κόσμο την άποψη ότι κακώς τα βάζει με τους υπουργούς, βουλευτές κλπ.
γιατί "αυτούς έχουμε και από αυτούς περιμένουμε τη λύση των προβλημάτων μας".
Αυτή δεν είναι ούτε καν η μισή αλήθεια κι αυτό γιατί ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να αγνοήσει ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα ΦΤΑΙΝΕ για την κατάντια, το βόλεμα, τις λαμογιές κι ένα σωρό ακόμη παρατράγουδα, που μας έφεραν σ' αυτό το σημείο.
Στα 55 μου χρόνια έχω ζήσει και σε πιο δύσκολες εποχές. Και είναι κρίμα κι άδικο να στρώνουν οι πολιτικοί μας το χαλί στη δημιουργία "ανώμαλων καταστάσεων" στην πολιτική ζωή αυτού του τόπου. Δεν ξέρω πού θα φτάσουμε ακόμη, δεν ξέρω πού βρίσκεται ο πάτος του βαρελιού. Ξέρω καλά όμως ότι οι πολιτικοί μας έχουν τεράστιες ευθύνες, τις οποίες αρνούνται σήμερα να επωμιστούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Σε λίγες μέρες περιμένουμε να ανακοινωθούν για μια ακόμη φορά ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ! Κι επειδή ο κόσμος ένιωσε να φτάνει ο κόμπος στο χτένι, θέλω να πω:
Ουαί και αλίμονο αν οι πρώτοι που θα θιγούν οικονομικά από τα μέτρα δεν είναι οι ίδιοι οι πολιτικοί μας και όλοι οι παρατρεχάμενοί τους βολεψάκηδες με τους 16 "μισθουλάκους" και τα άλλα άδηλα προνόμια, που μάλιστα ούτε καν βρίσκονται καθημερινά στη δουλειά τους "ως θα όφειλαν" μια και είναι τόσοι πολλοί, που ούτε καρέκλες να καθίσουν δεν έχουν...
Ας μη διανοηθεί λοιπόν ο κάθε κ. Παπακωνσταντίνου να τους "προστατεύσει" για άλλη μια φορά!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+