Γάμοι στην Τήλο

Είμαι γυναίκα, ετών 34...και δεν κρύβω πως δε θα μου καλάρεσε το παιδί μου να γίνει κάποτε ομοφυλόφιλος.

Δε μπορώ όμως να κάνω κάτι γι' αυτό.
Και δεν πιστεύω πως οι ομοφυλόφιλοι είναι περισσότεροι από τότε που μεγάλωνα στην επαρχία και υπήρχαν άπειροι, απλώς παντρεύονταν και έκαναν και παιδιά με το άλλο φύλο, για να μη λέει το χωριό...
Συνεπώς επικροτώ οποιονδήποτε ομοφυλόφιλο έχει το θάρρος και στηρίζει την επιλογή του και το σύντροφό του, καθώς και δίνω συγχαρητήρια στον κύριο Αλιφέρη που έκανε το αυτονόητο, τέλεσε δηλαδή τους γάμους.
Δε μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας στα χιλιάδες ζευγάρια ομοφυλόφιλων που ζουν γύρω μας και έχουν σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις τις οποίες επιθυμούν να αναγνωρίσει ο νόμος.
Είναι υποκριτικό και άδικο.
Οι άνθρωποι είναι ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ και μπράβο που έχουν τ' @.....@ να θέλουννα κατοχυρώσουν το σύντροφό τους.
Προτιμώ αυτή την υγιή μορφή συντροφικότητας συγκριτικά με τη μισή κοινωνία μας που ΝΟΣΕΙ, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΗ, και το αποδεικνύουν αυτά που ακούω από τον περίγυρό μου η διαβάζω καθημερινά και εδώ στο Τρομακτικό.
Πχ
-Πα-ΤΕΡΑΣ βίαζε το ανήλικο παιδί του (κάθε μέρα ένα περιστατικό)
-Ξαδέρφια βίασαν την οχτάχρονη ξαδέρφη τους
-Μόνο σε μια ημέρα, 456 κλήσεις στο νούμερο για τις κακοποιημένες γυναίκες
-Σκότωσε τον αδερφό του για 2 στρέμματα...

Θα μπορούσα να γράφω ώρες.
Ποιοί ομοφυλόφιλοι λοιπόν???
Αυτό μας πείραξε???
Αν υπάρχει αγάπη και σεβασμός καθώς και αν οι άνθρωποι είναι νομοταγείς, μακάρι να τους αναγνωριστεί το δικαίωμα να παντρεύονται.
Φτιάχνουν σπίτια μαζί, πρέπει να κανονιστούν τα κληρονομικά τους, ο σύντροφος πρέπει να έχει δικαιώματα..και εμάς μας μάρανε ένα χαρτί???
Το βρίσκω τρομερά άδικο.
Να προσθέσω ότι οι άντρες ομοφυλόφιλοι είναι εμφανώς σε υποδεέστερη θέση από τις γυναίκες ομοφυλόφιλες, εφ' όσον οι λεσβίες άνετα γεννάνε παιδιά και τα μεγαλώνουν μαζί με τη σύντροφό τους.
Άρα και αυτός ο κόσμος πρέπει κάποτε να κατοχυρωθεί.
Και ο κύριος Γεωργιάδης να ρίξει μια ματιά στην οικογενειακή ζωή των μισών τουλάχιστον βουλευτών (μιλάμε για την πλήρη ακολασία...)..και μετά να εκφέρει απόψεις περί οικογενειακής ζωής.
Γιατί πιστεύω πως δύο ομοφυλόφιλοι θα μπορούσαν να φτιάξουν (και να διατηρήσουν) πολύ καλύτερη οικογένεια, σε σχέση με παντρεμένους βουλευτές που πηγαίνουν με 3 δεκαεννιάχρονες την ημέρα...(και αυτό είναι το λιγότερο).

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+