Απάντηση στο: "Ελεγκτές της ΕΘΕΛ"

Δεν είμαι ο εκπαιδευτικός που είχε κάνει την πρώτη ανάρτηση. Επεδή βλέπω μία αντίδραση ορισμένους στο θέμα με την ΕΘΕΛ.
Για τον πρώτο αναγνώστη να του πω και εγώ ότι μπορεί αυτή να είναι η δουλειά του ελεγκτή αλλά δεν σημαίνει ότι θα μοιράζει πρόστιμα επειδή γουστάρει. Για να ξυπνήσετε λίγο κύριοι οι ελεγκτές δεν υπάρχουν για να μαζεύουν πρόστιμα αλλά για να διασφαλίσουν ότι τουλάχιστον η πλειοψηφία του κόσμου θα ακυρώνει εισιτήριο. Αν όμως κάνανε σωστά την δουλειά τους τότε θα έπρεπε να είναι όλη μέρα στο δρόμο κάνοντας ελέγχους. Αντιθέτως αυτοί βολεύτηκαν και βγαίνουν μόνο όταν γουστάρουν αυτοί. Επίσης την καραμέλα οτι "αν θέλαμε να πηγαίναμε και εμείς" κόψτε την γιατί δείχνει ότι το μυαλό σας είναι κολλημένο σε αυτά που ακούτε στην τηλεόραση. Δεν υπάρχει περίπτωση πλέον να μπείτε σε προνομιακές θέσεις του δημοσίου αν δεν έχετε πολύ καλό βύσμα. Γκεγκε??? Και αν μπαίνει κάποιος με βύσμα ποιός σου διασφαλίζει ότι έχει τις απαραίτητες γνώσεις, την ακεραιότητα και γενικά όλα τα προσόντα που απαιτούνται από την θέση.

Επίσης αν το κράτος θέλει οι πολίτες να πληρώνουν για την μεταφορά τους τότε μπορεί κάλλιστα να επαναφέρει το κουτί όπου έριχνες μέσα τα χρήματα μπροστά στον οδηγό για να εισέλθεις στο λεωφορείο.
Τέλος επειδή δεν υπάρχει ελευθερία λόγου στην Ελλάδα επιφυλάσσομαι να εκφέρω γνώμη για το συγκεκριμένο θέμα. Θα πω όμως το εξής: είναι λογικό να πληρώνεις για μία υπηρεσία που ΔΕΝ σου παρέχουν αλλά θα στην παρέχουν κάποια στιγμή στο μέλλον (και άμα)?

Προς τον δεύτερο κύριο αν περιμένεις ότι με το να ακυρώνουμε εισιτήριο θα πάμε μπροστά τότε είτε ανίδεος είσαι είτε βαλτός. Αν θέλεις να γίνουν καλύτερα τα πράγματα τότε ζήτα να μειωθούν οι μισθοί των στελεχών των ΜΜΜ (πρόσεξε όχι των εργαζομένων αλλά των στελεχών) και άσε τα εισιτήρια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+