"Εθελοντική Δενδροφύτευση" στην παραλιακη ζωνη Δροσιας Χαλκίδας

«Η καλύτερη ώρα να φυτέψουμε ένα δένδρο ήταν 20 χρόνια πριν. Η δεύτερη καλύτερη ώρα είναι σήμερα»...To Τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων, θα πραγματοποιήσει "Εθελοντική Δενδροφύτευση" στην παραλιακή ζώνη της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς την Πέμπτη 14 Απρίλιου 2011 και ώρα 9.00π.μ.

Την προσπάθεια στηρίζουν το Δασαρχείο Χαλκίδας, το Γυμνάσιο Δροσιάς, ο σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Δροσιάς, ο Πολιτιστικός σύλλογος Δροσιάς, ο αθλητικός σύλλογος Α.Π.Κ.Ο «Η ΔΡΟΣΙΑ», ο Αγροτικός συνεταιρισμός συνιδιοκτητών Δροσιάς, οι Οικιστικοί και Παραθεριστικοί Σύλλογοι της περιοχής και απλοί πολίτες της περιοχής μας.

Τα καταστήματα της παράλιας Αλυκών θα συμβάλλουν στην όλη προσπάθεια «δροσίζοντας» τους συμμετέχοντες. «Η καλύτερη ώρα να φυτέψουμε ένα δένδρο ήταν 20 χρόνια πριν. Η δεύτερη καλύτερη ώρα είναι σήμερα» Ανταποκρινόμενοι με προθυμία και ευαισθησία στο κάλεσμα των καιρών για βελτίωση, φροντίδα και προστασία για ένα καλύτερο περιβάλλον και με στόχο την αναβάθμιση και βελτίωση του " ευρύτερου " χώρου που διαβιώνουμε σας προσκαλούμε να στηρίξετε ενεργά αυτή την προσπάθεια μας.

http://www.evia.tv



Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+