Νέο «φτωχικό» για Μπέκαμ

Σε νέο σπίτι σκέφτεται να μετακομίσει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και τα σχέδια που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας δείχνουν πως μόνο οικονομικές δυσκολίες δεν αντιμετωπίζει ο Άγγλος σταρ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι «Los Angeles Times», η οικογένεια Μπέκαμ θα είναι μια από αυτές που θα κατοικούν στο νέο υπερπολυτελέστατο συγκρότημα κατοικιών στο Χόλυγουντ. Μεταξύ των νέων συγκατοίκων του Άγγλου ποδοσφαιριστή αναμένεται να είναι ο κωμικός Τζέι Λίνο και ο τραγουδιστής Μπρους Στρίνγκστιν.

Το «φτωχικό» θα έχει έκταση 85 στρέμματα και θα κατασκευαστεί στους λόφους του Χόλυγουντ και θα περιλαμβάνει 42 στρέμματα κατοικιών, 27 στρέμματα κατοικιών για τα παιδιά των ενοίκων, 4,5 στρέμματα για ξενώνες καλεσμένων ενώ το προσωπικό που θα απασχολείται στο συγκρότημα θα …στριμώχνεται σε 5,3 στρέμματα.

Τα ονόματα των ιδιοκτητών και των κατασκευαστών του πρότζεκτ δεν έχουν γίνει γνωστά, αν και τα Μέσα στην Αμερική κάνουν λόγο ιδιοκτήτης του «φτωχικού» θα είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Πάντως, ήδη έχουν ξεκινήσει οι ανησυχίες των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι ανησυχούν ότι θα διαταραχθεί το περιβάλλον της περιοχής και η ησυχία τους, ενώ ήδη ετοιμάζεται καμπάνια διαμαρτυρίας για τη ματαίωση του μεγαλεπήβολου σχεδίου.

http://www.sportdog.gr/

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+