Προς :anek lines

Την Τετάρτη 6 Απριλίου ταξιδεύαμε στις 9.00 με το f/b πλοίο λατω της εταιρείας ανεκ lines με προορισμό τα Χανιά.φτάσαμε στο λιμάνι κατα τις 8.00μμ βαλαμε το αυτοκινητο στο garage και αναβηκαμε στην καμπίνα . ..
Κατα τις 9.15 μμ και ενω τρωγαμε στο εστιατοριο ρωτησαμε ενα σερβιτορο ti ωρα θα φυγει το καραβι και γιατι δεν ειχε ξεκινησει ακομα μας απαντησε οτι σε λιγο θα αναχωρησουμε . Μετα απο λιγο ομως βγηκε ανακοινωση οτι λογω μποφορ ειχε απαγορευτικο και δεν ξερουν τι θα γινει παριμεναμε μεχρι περιπου τις 12 και αποφασισαμε να μην ταξιδεψουμε . Μας ενημερωσαν ομως οτι το αυτοκινητο δεν γινετε να βγει οποτε πηραμε ταξι(€ 15)και επιστρεψαμε στο σπιτι μας στην ν.σμυρνη . Την επομενη ημερα πηγα στα γραφεια της εταιρειας να αλλαξω τα εισητηρια ,μου ειπαν παλι οτι δεν μπορω να βγαλω το αυτοκινητο απο το καραβι και θα πληρωσω τη μια διαδρομη (μου εκαναν χαρη) . Το πλοιο αναχωρησε μετα απο 24 ωρες (πεμπτη 7/4/11 στις 9.00) πηγε στα χανια και ξαναηρθε σημερα(9/4/11)το πρωι
πηγα στο λιμανι να το παρω (με ταξι € 15) και το αυτοκινητο ειχε μεινει στην σουδα γιατι δεν ειχε μας ειπαν εισητηριο !!! Και οτι πρεπει να βγαλω παλυ(€ 56) και αυριο το πρωι θα ειναι στο πειραια !!!! Και αναρωτιεμαι 1)την τεταρτη δεν ηξεραν οτι ειχε απαγορευτικο στις 8.00 μμ δηλαδη 1 ωρα πριν την αναχωρηση ? 2)24 ωρες δεν μπορουσαν να οργωναθουνε για να βγαλουν τα ιχ που δεν θα ταξιδευανε οι ιδιοκτητες τους?
3)ποιος θα μου πληρωσει τα εξοδα που εχω κανει αυτες τις ημερες μην εχοντας αυτοκινητο

Αναγνώστης

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+