Θέσεις εργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα (7/4)

H Ελληνική Αστυνομία επανήλθε στο προσκήνιο των προσλήψεων εκδίδοντας νέα προκήρυξη που αφορά την πρόσληψη 225 καθηγητών στις Σχολές Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα και τη Βέροια για το...

  εκπαιδευτικό έτος 2011 - 2012.
Από το σύνολο των θέσεων οι 62 απευθύνονται σε τακτικούς καθηγητές και οι υπόλοιπες σε αναπληρωματικούς. Οι προσληφθέντες θα διδάξουν νομικά μαθήματα. Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα εξής γενικά προσόντα:

-Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια ή την ιθαγένεια κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

-Να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα.

-Να μην έχουν καταδικαστεί για αδικήματα.

-Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές (για τους άρρενες υποψηφίους).

-Να έχουν υγεία και αρτιμέλεια που να επιτρέπουν την άσκηση των καθηκόντων.

-Να μην κατέχουν δημόσια θέση και σε περίπτωση που κατέχουν να μην υπόκεινται στους περιορισμούς των νόμων 1305/1982 και 1256/1982 (περί πολυθεσίας).

-Να μην έχουν υπερβεί το 67ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους διορισμού τους.

-Οι υποψήφιοι που δεν είναι αστυνομικοί πρέπει υποχρεωτικά να κατέχουν τίτλο σπουδών ελληνικού ή ισότιμου αναγνωρισμένου αλλοδαπού πανεπιστημίου που να ανταποκρίνεται στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμούν/αιτούνται να διδάξουν.

-Οι υποψήφιοι που είναι εν ενεργεία αστυνομικοί θα πρέπει να έχουν αξιολογηθεί ως «εξαίρετοι» κατά τα τελευταία τρία έτη, να έχουν κριθεί ευμενώς από τα αρμόδια συμβούλια κατά την τελευταία κρίση και να μην έχουν τιμωρηθεί με ανώτερη πειθαρχική ποινή.

Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στην Αθήνα (Λ. Θρακομακεδόννων 101, Τ.Κ. 136 71, Αχαρνές Αττικής) και στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας στη Βέροια (Πανόραμα Βέροιας, Τ.Κ. 59 100, Βέροια Ημαθίας) αντίστοιχα για κάθε σχολή ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως έως και τις 26 Απριλίου. Εντυπα αιτήσεων και πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Σπουδών και Δημοσίων Σχέσεων της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (τηλ.: 210-2424309-12 και φαξ: 210-2402476) και από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας στη Βέροια (τηλ.: 23310-34310, 34320, 34322, 34323, 34330 και φαξ: 23310-64852, 20437).

102 νέοι υπάλληλοι στην Κηφισιά

Υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα προσλάβει ο δήμος Κηφισιάς. Συνολικά «άνοιξαν» 102 νέες ευκαιρίες για τις εξής ειδικότητες: 74 Υ.Ε. εργάτες καθαριότητας, 13 Δ.Ε. οδηγοί απορριμματοφόρου, 3 Δ.Ε. οδηγοί αυτοκινήτων, 6 Δ.Ε. χειριστές μηχανημάτων έργων, 1 Δ.Ε. ηλεκτροτεχνίτης αυτοκινήτων, 2 Δ.Ε. ηλεκτρολόγοι και 3 Δ.Ε. μηχανοτεχνίτες. Οι υποψήφιοι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκτός από το απολυτήριο Λυκείου, θα πρέπει να διαθέτουν και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Μοναδικό προσόν διορισμού για τους ενδιαφερομένους της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης είναι το απολυτήριο τριτάξιου Γυμνασίου ή παλαιού Δημοτικού. Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν τον φάκελο υποψηφιότητάς τους έως και τις 13 Απριλίου. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 213-2007186.

60 ευκαιρίες στη Σιθωνία Χαλκιδικής

Στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 60 υπαλλήλων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανακοίνωσε ότι θα προβεί ο δήμος Σιθωνίας Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, οι νέες ευκαιρίες αφορούν τις εξής ειδικότητες: Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: 5 οδηγοί απορριμματοφόρου, 1 οδηγός πλυντηρίου κάδου, 1 οδηγός λεωφορείου, 1 οδηγός βυτιοφόρου, 1 οδηγός φορτηγού, 4 επόπτες καθαριότητας, 2 υδραυλικοί, 1 ηλεκτρολόγος, 5 χειριστές μηχανημάτων. Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης: 11 συνοδοί απορριμματοφόρων, 28 εργάτες. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εκπνέει τη Δευτέρα 11 Απριλίου. Το κριτήριο της εντοπιότητας θα δώσει προβάδισμα διορισμού στους κατοίκους της Σιθωνίας Χαλκιδικής. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 23753-50200-202.

26 προσλήψεις στον δήμο Παιανίας

Εώς και τις 11 Απριλίου θα υποβάλλονται αιτήσεις και δικαιολογητικά στον δήμο Παιανίας Αττικής για την κάλυψη 26 θέσεων ορισμένου χρόνου στις υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και ύδρευσης της πόλης. Θα προσληφθούν 9 Δ.Ε. οδηγοί απορριμματοφόρων, 13 Υ.Ε. εργάτες συνοδών απορριμματοφόρων,1 Δ.Ε. χειριστής μηχανημάτων έργου (καλαθοφόρο όχημα), 2 Δ.Ε. υδραυλικοί και 1 Δ.Ε. χειριστής μηχανημάτων jcb (εκσκαφέας-φορτωτής). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Παιανίας, Καραολή & Δημητρίου 38α, Τ.Κ. 19002, (τηλ. επικοινωνίας: 210-6642344, εσωτ.129).

Περί ανεργίας και άλλων κακών…

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αρθούν οι αδικίες που υπάρχουν στο σημερινό μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς επίσης και να επιφέρει αίσθημα δικαίου στην κοινωνία για τις αμοιβές τους. Σύμφωνοι, αλλά όπως και να το κάνουμε, όσοι έχουν περάσει τις πόρτες του Δημοσίου -ακόμη και με μειωμένους μισθούς και με κομμένα επιδόματα- αισθάνονται ασφαλείς. Το ζήτημα είναι τι γίνεται με τους υπόλοιπους πολίτες, την ώρα που η ανεργία και η εργασιακή ανασφάλεια όχι μόνο δεν πτοούνται αλλά γιγαντώνονται.

Ο άνεργος δεν παύει να ελπίζει -και το δικαιούται- πως θα ενταχθεί στην αγορά εργασίας και θα βελτιώσει όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και την κοινωνική του ζωή. Η αλήθεια όμως είναι σκληρή στην περίπτωση των συμπολιτών μας που ζουν υπό καθεστώς ανεργίας. Μέρος του πληθυσμού απομακρύνεται από την αγορά εργασίας και σταδιακά περιθωριοποιείται λόγω της αδυναμίας επανένταξης σ’ αυτήν. Φαίνεται ωστόσο ότι στην Ελλάδα η ανεργία έχει «κατσικωθεί» στην πλάτη συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων. Πρόκειται για τους επαγγελματικά ανειδίκευτους και για τους μεγάλους σε ηλικία εργαζομένους, οι οποίοι, αν χάσουν τη δουλειά τους, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξαναμπούν στο παιχνίδι εργασία. Οι νέοι επίσης που κατοικούν σε αποβιομηχανοποιημένες περιοχές οδηγούνται στο αδιέξοδο του κοινωνικού αποκλεισμού. Στερούνται ευκαιριών.

Οι γυναίκες δε απολύονται πιο εύκολα σε εποχές οικονομικής κρίσης. Αν προσθέσουμε τους ηλικιωμένους χωρίς σταθερό εισόδημα, τις μονογονεϊκές οικογένειες, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους αποφυλακισμένους και τους μετανάστες, ομάδες που δεν βρίσκουν δουλειά εύκολα, αντιλαμβανόμαστε ότι το ζήτημα του κοινωνικού αποκλεισμού μπορεί να παρασύρει πλήθος κόσμου. Και όσοι δεν έχουν ζήσει ποτέ τα παρελκόμενα της ανεργίας στο πετσί τους -και μακάρι να μην τα ζήσουν- ας σκεφτούν ότι ο κίνδυνος της απώλειας ή της μη εύρεσης εργασίας και του κοινωνικού αποκλεισμού ίσως είναι φαινόμενο που σήμερα έχει χτυπήσει τον συμπολίτη της διπλανής πόρτας, αλλά αύριο...

Οι ευκαιρίες στον ιδιωτικό τομέα

Με τη συνεργασία εταιρειών ανθρώπινου δυναμικού, η «Espresso της Κυριακής» παρουσιάζει τις πλέον περιζήτητες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα για στελέχη και υπαλλήλους.

ADECCO
Λεωφόρος Κηφισίας 56, 15125, Μαρούσι
Τηλ.: 210-6930490 Fax: 210-6919358
e-mail: infogr@adecco.com
Ειδικότητα Θέσεις
Πωλητής/τρια Φωτοβολταϊκών Συστημάτων, Αγία Παρασκευή 1
Ψυκτικός Αυτοκινήτων, Αθήνα (δυτικά προάστια) 1
Assistant Accountant, Αθήνα 1
Czech Copywriter, Αθήνα 1
Russian Copywriter, Αθήνα 1
Σύμβουλος Διαφήμισης, Θεσσαλονίκη 1
Payroll Supervisor, Αθήνα 1
French Copywriter, Αθήνα (βόρεια προάστια) 1
Slovak Copywriter, Αθήνα (βόρεια προάστια) 1
Hungarian Copywriter, Αθήνα (βόρεια προάστια) 1
Υπεύθυνος Προμηθειών, Θεσσαλονίκη 1
Chichewa Copywriter, Αθήνα (βόρεια προάστια 1
Πωλητής Φωτοβολταϊκών Συστημάτων, -Καλαμάτα 1
Regulatory Affairs Officer, Αθήνα 1
Τεχνολόγος Τροφίμων, Αθήνα 1
Λογιστής, Αθήνα (βόρεια προάστια) 1
Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος-Υπεύθυνος Συντήρησης, Αθήνα 1
German Speakers Office Clerks, Αθήνα 3
SAP Business Analyst, Αθήνα 1
Technical Service Engineer, Αθήνα 1
Ηλεκτρολόγος ή Μηχανολόγος Μηχανικός, Αθήνα 1
Customer Services Agent, Αθήνα (ανατολικά προάστια) 1
Cost Accountant, Αθήνα 1
Financial Advisors, Πειραιάς 5
Υπεύθυνος εσωτερικού ελέγχου, Θεσσαλονίκη 1
Sales Administrator, Αθήνα 1
Receptionist, Μαρούσι 1
Υπεύθυνος Βιομηχανικών Πωλήσεων, Θεσσαλονίκη 1
Dutch Speakers (CCS agents), Πειραιάς 2
Sales Support Assistant, Αθήνα (βόρεια προάστια) 1
Customer Service Administrator, Αγία Παρασκευή 1
Υπάλληλος Ληξιπρόθεσμων Οφειλών, Αθήνα (δυτικά προάστια) 1
Υπάλληλος τηλεφωνικής έρευνας, Αθήνα 1
Πωλητές Καταστημάτων (Φωτοβολταϊκά Συστήματα), Θεσσαλονίκη 6
Πωλητές Φωτοβολταϊκών Συστημάτων & Δανείων, Πειραιάς 2
Part Time Secretary, Αθήνα (βόρεια προάστια) 1
Financial Controlling Officer, Αθήνα 1
Financial Controlling Officer, Αθήνα 1
Siebel Users (Customer Service Agents, Αθήνα 1
Πωλητές/-τριες Λιανικής, Αθήνα (δυτικά προάστια) 2
Τραπεζικός Εκπρόσωπος, Θεσσαλονίκη 1
Sales Representatives (banking sector), Πειραιάς 1
Σύμβουλος Πωλήσεων Δανείων Αυτοκινήτου, Αθήνα 1
Υπεύθυνος Πωλήσεων Hλεκτρολογικού Υλικού, Αθήνα 1
Υπάλληλος Γραμματειακής Υποστήριξης, Αθήνα 1
Assistant Accountant, Αθήνα 1
Πωλητής/τρια Πιστωτικών Καρτών Εντός Καταστήματος, Αθήνα 1
Financial Analyst, Αθήνα 1

GRAND SOLUTIONS
Μιχαλακοπούλου 45, 115 28, Αθήνα
τηλ.: 210-7290422
Φαξ: 210-7290049
www.grandsolutions.gr
Ειδικότητα Θέσεις
ΤΕ Πωλητής Τραπεζικών Προϊόντων, Αθήνα 20
ΤΕ Πωλητής Τραπεζικών Προϊόντων, Θεσσαλονίκη 12
ΤΕ Πωλητής Τραπεζικών Προϊόντων, Λάρισα 1
Randstad Hellas
Αγγέλου Πυρρή 5, Αθήνα, 115 27, τηλ.: 210-6770523. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάντε αίτηση για τις θέσεις στο www.randstad.gr.

Ειδικότητα Θέσεις
Sales Representative, Αθήνα 1
Assistant Accountant, Αθήνα 1
Accounting Supervisor, Αθήνα 1
Key Account Manager, Αθήνα 1
Field Manager, Αθήνα 1
Jr Sales Engineer, Αθήνα 1
Sales Manager - Travel & Tourism, Αθήνα 1
Υπεύθυνος Εταιρικών Πωλήσεων, Αθήνα 1
Merchandiser, Αθήνα 1
Account Manager, Αθήνα 1
Merchandiser-WG/AC, Αθήνα, 1
Sales Engineer, Αθήνα 1
Junior Sales Representative, Αθήνα 1
Visual Merchandiser, Αθήνα 1
Web Master, Αθήνα 1
Β2Β Sales Representative, Αθήνα 1
Key Account Manager, Αθήνα 1
Sales Engineer, Αθήνα 1
Marketing Manager, Αθήνα 1
Marketing Assistant - Gaming, Αθήνα, 1
Product Manager Digital, Αθήνα 1
Επιθεωρητής Πωλήσεων, Αθήνα 1
Senior Brand Manager, Αθήνα 1
Arabic Customer Service Representative, Αθήνα 3
German Customer Service Representative, Αθήνα 2
French Customer Service Representative, Αθήνα 1
Turkish Speaker Customer Service, Αθήνα 1
Hebrew Speaker Customer Service, Αθήνα 2
Πωλητές Πιστωτικών Καρτών, Αθήνα 20
Υπεύθυνος Καταστήματος, Αθήνα 2
Εσωτερικοί Πωλητές, Αθήνα 5
Πωλητές Λιανικής (Part time), Αθήνα 2
Polish, Russian & English Speaker Customer, Αθήνα 2
Πωλητές - Ταμίας, Αθήνα 5
Branch Manager, Κύπρος 1
Προϊστάμενος Παραγωγής, Αθήνα 1
Demand Planner, Αθήνα 1
Senior Accountant, Αθήνα 1
Credit Manager, Αθήνα 1
SAP Accountant 1
Credit Controller, Αθήνα 1
Financial Planning & Controlling Manager, Αθήνα 1
Credit Controller, Αθήνα 1
Assistant Accountant, Αθήνα 1
Financial Analyst, Αθήνα 1
Credit Manager, Αθήνα 1
Credit Controller, Αθήνα 1
SAP XI / ABAP Developers, Αθήνα 1
Accountant, Αθήνα 1
Πωλητές Λιανικής, Αθήνα 5

Country Manager, Κύπρος 1
Επιθεωρητές Πωλήσεων, Θεσσαλονίκη 2
Υπεύθυνος Πωλήσεων-Χημικός, Θεσσαλονίκη 1
Ασφαλιστές, Θεσσαλονίκη 5
Direct Sales Representative, Θεσσαλονίκη 6
Διευθυντής Πωλήσεων, Θεσσαλονίκη 1
Sales Engineer, Θεσσαλονίκη 1
Διευθυντής Καταστήματος, Θεσσαλονίκη 1
Διευθυντής Λογιστηρίου, Θεσσαλονίκη 1
Human Resources Manager, Θεσσαλονίκη 1
Region Sales Manager, Θεσσαλονίκη 1
Διευθυντής Καταστήματος, Λάρισα 1
Ασφαλιστές, Λάρισα 3
Επιθεωρητής Πωλήσεων, Ιωάννινα 1
Διευθυντής Καταστήματος, Ιωάννινα 1
Διευθυντής Καταστήματος, Κοζάνη 1
Επιθεωρητής Πωλήσεων, Καβάλα 1
Λογιστής, Κατερίνη 1
Μηχανολόγος Μηχανικός, Κατερίνη 1

Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

Σε πλήρη εφαρμογή τέθηκε το νέο πρόγραμμα «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» συνολικού προϋπολογισμού 100.000.000 ευρώ, που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2007 - 2013 και αποσκοπεί στη δημιουργία των αναγκαίων προϋποθέσεων για την ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας σαν βασική επιλογή για την αναβάθμιση της παραγωγικής βάσης της χώρας προς αγαθά και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας. Η διαδικασία υποβολής προτάσεων θα ολοκληρωθεί στις 24 Μαΐου 2011. Οι ειδικοί στόχοι του νέου προγράμματος είναι:

- Η αύξηση της εξωστρέφειας της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

- Η τόνωση της επιχειρηματικότητας και των συνεργασιών των επιχειρήσεων στο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον.

- Η αύξηση της προβολής των ελληνικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους στο εξωτερικό τους περιβάλλον.

- Ο αναπροσανατολισμός της παραγωγής προς κλάδους και προϊόντα υψηλότερης προστιθέμενης αξίας που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της εξωστρεφούς ανταγωνιστικότητάς τους μέσω της τόνωσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και της σύναψης διεθνών συνεργασιών.

- Η υποστήριξη και η αύξηση των παραγωγικών επενδύσεων που συμβάλλουν στην ενίσχυση τη παρουσίας των ελληνικών επιχειρήσεων στο διεθνές περιβάλλον. Μέσω του προγράμματος χρηματοδοτούνται δαπάνες όπως μηχανολογικός εξοπλισμός, δαπάνες πληροφορικής - τηλεπικοινωνιών, ενέργειες σχεδιασμού και πιστοποίησης προϊόντων και συσκευασίας, ενέργειες (πλην μελετών) προβολής και προώθησης σε αγορές-στόχους, ενέργειες τεχνικής και συμβουλευτικής υποστήριξης, ενέργειες (πλην μελετών) προστασίας ή απόκτησης και χρήσης πατεντών, πνευματικής ιδιοκτησίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας σε ευρωπαϊκό και σε διεθνές επίπεδο, ενέργειες ανάπτυξης εξειδικευμένου προσωπικού και ανθρωπίνων πόρων για την ενίσχυση της προβολής και προώθησης και του εξωστρεφούς προσανατολισμού των επιχειρήσεων. Τα έντυπα υποβολής πρότασης ένταξης στο πρόγραμμα και όλα τα έντυπα της πρόσκλησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα βρίσκουν στους δικτυακούς τόπους του ΥΠΟΙΑΝ www.ypoian.gr, της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας www.ggb.gr, της ΕΥΔ/ΕΠΑΕ www.antagonistikotita.gr και του ΕΦΕΠΑΕ www.efepae.gr, www.espa.gr, www.ependyseis.gr/mis.

Espressonews.gr

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+