Σύλληψη πέντε (5) ατόμων για παράβαση της Νομοθεσίας περί Αθλητισμού, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση του Νόμου περί όπλων στη Δράμα

Aπό αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Α.Δ. Δράμας, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών Υπηρεσίας μας... την 13-04-2011 και ώρα 19.45΄ στο 4ο χιλ. Ε.Ο. Δράμας- Καβάλας συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί (ένας 36χρονος, ένας 35χρονος, ένας 27χρονος, ένας 19χρονος και ένας 16χρονος), για παράβαση της Νομοθεσίας περί Αθλητισμού, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Συγκεκριμένα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας που διεξήχθη χθες (13-04-2011) και ώρα 17.00΄ στο Δημοτικό Γήπεδο Δράμας μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ- Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, οι ανωτέρω αφού επιβιβάστηκαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 27χρονου μετέβησαν και ανέμεναν στο 4ο χιλ. της Ε.Ο. Δράμας- Καβάλας ώσπου να διέλθει από το σημείο το Ι.Χ. λεωφορείο που μετέφερε την αθλητική αποστολή της Α.Ε. Ποντίων Ξάνθης. Τη στιγμή που διερχόταν το ανωτέρω λεωφορείο από το σημείο, οι πέντε (5) συλληφθέντες ενεργώντας από κοινού εκτό! ξευσαν πέτρες προς αυτό προκαλώντας του φθορές, αξίας περίπου πέντε χιλιάδων (5000) ευρώ σύμφωνα με δήλωση παθόντα ιδιοκτήτη.

Σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ.Ε. αυτ-το που επέβαιναν οι συλληφθέντες βρέθηκε και κατασχέθηκε μία σιδερογροθιά, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας.

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+