Νέα σύλληψη 4 ανηλίκων στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας μέσα σε ντεπόζιτο καυσίμων

Νέα σύλληψη είχαμε πριν λίγο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όταν Ρωσοπόντιος οδηγός φορτηγού με Βουλγάρικες πινακίδες...
προσπάθησε να περάσει από τον έλεγχο 4 ανήλικους λαθρομετανάστες με τον μικρότερο να είναι μόλις 10 ετών και το μεγαλύτερο 15.
Σε καθημερινό παιχνίδι του ποντικού με την γάτα επιδίδονται οι άντρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας με τους Λαθρεμπόρους ανθρώπινων ψυχών, που μπροστά στο εύκολο κέρδος, λίγο τους ενδιαφέρει η ανθρώπινη ζωή.


Τα 4 ανήλικα παιδιά ήταν κλεισμένα μέσα στο ντεπόζιτο καυσίμων με μόνο μια μικρή τρύπα από την οποία μπορούσαν να πάρουν καθαρό αέρα, ανάμεσα στις αναθυμιάσεις του καυσίμου στο ντεπόζιτο.
Στο ιδιότυπο αυτό παιχνίδι Λαθρεμπόρων - Λιμενικών, συνήθως "νικητές" βγαίνουν οι δεύτεροι, αφού καθημερινά σταματάνε τα φορτία αυτών που εκμεταλλεύονται τους μετανάστες ακόμα και μικρά παιδιά.


Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στα παιδιά του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας και ειδικά του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, αφού καταφέρνουν και εντοπίζουν τους παράνομους μετανάστες, χωρίς μάλιστα το θερμικό σκάνερ που προβλέπεται να υπάρχει στην πύλη εισόδου του Λιμένα της Ηγουμενίτσας.
http://892fm.blogspot.com

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+