Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη σε 19χρονη που εκδιδόταν

Συνελήφθησαν, χθες Παρασκευή, βραδινές ώρες από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 29 ετών για Μαστροπεία...
, ενώ η αστυνομική επιχείρηση σχεδιάστηκε σαν να επρόκειτο για σενάριο ταινίας.
Ειδικότερα, ύστερα από πληροφορίες που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου σύμφωνα με τις οποίες αλλοδαπός υπήκοος κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία προάγει στην πορνεία νεαρή γυναίκα ομοεθνή του, εκδίδοντας την κλείνοντας τηλεφωνικά ραντεβού σε υποψήφιους πελάτες μέσω του κινητού του τηλεφώνου πραγματοποιήθηκε επιχείρηση, κατά την οποία ένας αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη συμφώνησε τηλεφωνικά με τον 29χρονο,να συνευρεθεί ερωτικά με 19χρονη αλλοδαπή.
Εν συνεχεία μετέβη σε προκαθορισμένο σημείο, της περιοχής Λ. Χερσονήσου, έχοντας μαζί του το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ το οποίο είχε προσημειωθεί. Στο σημείο συνάντησης, έφτασε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 29χρονος και ο 25χρονος μαζί με 19χρονη αλλοδαπή .
Ο 25χρονος ζήτησε και παρέλαβε το προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό από τον υποτιθέμενο πελάτη- Αστυνομικό και "παρέδωσε" σε αυτόν την 19χρονη αλλοδαπή .
Κατά την αποχώρησή τους από το σημείο οι δύο νεαροί μαστροποί δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς που βρισκόταν κοντά στο σημείο, ενώ η 19χρονη, προσήχθη και αυτή στο τμήμα από τον Αστυνομικό που προσποιήθηκε τον πελάτη.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ηρακλείου.

http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=9115&cid=3

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+