Σχετικά με τις προφητείες...

Ήμαρτον, όσο πλησίαζει το 2012 τόσο περισσότερο θα ακούμε μπαρούφες για τήν συντέλεια του κόσμου.
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_1329.html)
Τα σενάρια απο τίς προφητείες που αναφέρονται μπορεί να ακούγονται τρομακτίκα και αληθοφανές αλλα υπο καμία περίπτωση δέν μπορουν να θεωρηθούν σοβάρα.

Θα μιλησω μόνο για τόν Νοστράδαμο (που στήν ουσία όλοι λένε παραλλάγες αυτών που είπε), ναί μέν θεωρείται ο μεγαλύτερος προφήτης παγκοσμίος αλλά έχει πέσει στα περισσότερα έξω, ενώ σε αρκέτα απο αυτά που έχει πέσει μέσα μπόρουν μόνο να δικαιόλογηθουν με μία ελεύθερη διατύπωση του κείμενου.

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που έχει πέσει μέσα με τρομακτική ακρίβεια αλλα αυτές είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα.

Ξεκινάω με αυτά που έχει πέσει έξω τελείως, πρώτα απο όλα, καμία χώρα της Ε.Ε. δέν είναι πλέον μόνη της. Μπορεί η Ε.Ε. να άρχισε ως μία τελείως οικονομική ένωση αλλά τώρα η πολιτίκη ένωση και η νομισματική έχει ολοκληρωθεί. Η στρατιωτική ένωση τίνει να κλείσει σύντομα. Πουθενά ο Νοστράδαμος δέν αναφέρει ειρήνευση στην Ευρώπη μέσω αυτών των ενώσεων.

Στρατιωτικά καμία χώρα τής Ε.Ε. δέν πρόκειται να είναι μόνη τής στα σενάρια που αναφέρει ο Νοστράδαμος, συγκρίνοντας τις στρατιώτικές δυνάμεις της Ε.Ε. ως ένα σώμα με όλες τίς άλλες δυνάμεις παγκοσμίως η Ε.Ε. βρίσκεται στήν δεύτερη θέση μονο μετά απο τίς ΗΠΑ.

Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσαν οι μουσουλμάνοι να κάνουν μία κάποια ζημία στην Ε.Ε. είναι μέσω της μαζικής εξέγερσης των μουσουλμάνων μεταναστών. Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι οτι για μια δύο μέρες θα γίνεται το έλα να δείς και μετά θα γίνει ουσιαστικά μια σφαγή με τους εθνικούς στρατούς να καθαρίζουν οποιοδήποτε βίαιο μουσουλμανικό στοιχείο στην Ευρώπη και οι υπόλοιποι είτε θα απελάσονται, είτε θα πάνε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Όσο και να λένε για ανθρώπινα δικαίωματα και τα υπόλοιπα συναφή αν η Γαλλία, Γερμάνια, Αγγλία κα! ι οι υπόλοιπες χώρες κληθούν να επιλέξουν μεταξύ των πολίτων τους και τους μουσουλμάνους μετανάστες που εξεγύρωνται βιαίως το μόνο σίγουρο είναι οτι θα θυμηθούν το ακροδεξίο παρελθόν της Ευρώπης.

Σε καμία περίπτωση οι μουσουλμάνοι μετανάστες δέν μπορούν να απειλήσουν την ύπαρξη τής Ε.Ε. μπορεί μια χώρα μεμονομένα αλλα σίγουρα καμία απο τίς μεγάλες.

Ας πούμε τώρα οτι όλα γίνονται μεμονομένα χωρίς κάν την Ε.Ε. να υπάρχει :

Η Γαλλία και η Αγγλία διαθέτουν πυρηνικές κεφαλές, σε οποιαδήποτε περίπτωση χάσουν έναν πόλεμο εδάφους με αραβικές χώρες και αραβικές χώρες εισβάλουν στα εδαφή τους το πρώτο πράγμα που θα γίνει θα είναι οτι όλες οι αραβικές χώρες που το έπραξαν αυτό θα πάψουν να υπάρχουν.

Μιλάει για τήν καταστροφή του Γαλλοιταλικού στόλου στην Αδριατική. Το πρόβλημα είναι οτι καμία, μα καμία μουσουλμανική χώρα (πέραν της Τουρκίας)δέν διαθέτει αξιόμαχο ναυτικό, πόσο μάλλον ναυτικό ικάνο να νικήσει το Γαλλόιταλικό στόλο στην Αδριατική. Η Τουρκία διαθέτει ένα σχετικά σύγχρονο ναυτικό αλλα εν συγκρίση με τον Γαλλοιταλικο στόλο είναι κατήγορίας νάνου. Έδω δέν είναι στό ίδιο επίπεδο με τόν Ελλήνικο που είναι σχετικά μικρότερος (έδω αναδυκνίεται η ναυτοσύνη του Έλληνα).

Μιλάει για ηγέτη του μουσουλμανικού κόσμου, αυτή την στιγμή ο μουσουλμανικός κόσμος δέν διαθέτει μία προσωπικότητα που να συγκρίνεται με τον Χίτλερ και τον Ναπολέωντα όπως λέει ο Νοστράδαμος. Ο Καντάφι δέν είναι σε καμία περίπτωση, εδώ ακόμα και το Ιράν τον επικύρηξε. Ο Αχμαντινετζάντ του Ιραν δέν είναι, οι Ιρανοί είναι σουνίτες, οι άραβες ως επι τον πλείστων Σιϊτε, σε καμία περίπτωση οι αράβες μουσουλμάνοι δέν πρόκειται να τον ακολουθήσουν σε ένα πόλεμο με τήν δύση.

Ο Ερντογάν τής Τουρκίας θα μπορούσε να θεωρηθεί ηγέτης του μουσουλμανικού κόσμου μόνο έαν δεν τα είχε κάνει μαντάρα μερικές δεκάδες φορές στο διπλωματικό επίπεδο, οι άραβες δέν τόν θεωρούν αξιόλογο ομιλητή. Επίσης είναι αμφίβολο το κατα ποσο οι Ιρανοί και οι Άραβες θα ακολουθούσαν τους Τούρκους, δέν υπάρχουν πρώτα σκυλία όταν όλα θέλουν να είναι πρώτα.

Βάσει της προφήτειας του Νοστραδάμου, ο ηγέτης των μουσουλμάνων θα είναι μετανσάρκωση του Τζενγκίς Χαν και ηγέτης των Μογγόλων. Στήν κυριολέξια αυτό δέν γίνεται εκτός έαν εννοεί του Τούρκους που στήν ουσία προέρχεται απο εκεί πέρα.

Για να βάλω επιτέλους μια κατακλείδα γιατί βαρέθηκα να γράφω. Πτώση της Δύσης μέσω πολέμου με τον μουσουλμανικό κόσμο κατατάσεται, με τα σημερινά δεδομένα, στο φάσμα της διεστραμένης φαντασίας. Πολύ απλά οι μουσουλμάνοι δέν διαθέτουν καμία μα καμία ιδιότητα να ρίξουν τις Η.Π.Α. και την Ε.Ε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+